Wtorek 22.04
Krem brokułowy z prażonymi migdałami i parmezanem
Danie drugie:
1.Grillowany filet z kurczaka na szpinaku z ryżem i surówką
2.Naleśniki ze szpinakiem i serem z sosem pomidorowo – śmietanowym
Środa 23.04
Zupa rybna z pomidorami
Danie drugie:
1.Schab zapiekany z serem i pieczarkami, dipem ziołowym, pieczonymi ziemniakami i surówką
2.Faszerowana cukinia zapiekana z serem, dipem ziołowym, pieczonymi ziemniakami i surówką
Czwartek 24.04
Zupa pomidorowa z ryżem
Danie drugie:
1.Pulpety drobiowe w sosie pieczarkowym z ziemniakami i surówką
2.Kluski śląskie z sosem pieczarkowym
Piątek 25.04
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Danie drugie:
1.Pieczona karkówka w sosie własnym z pęczakiem i surówką
2.Dyniowe kaszotto z batatem, granatem i fetą
Dowóz na terenie Jeleniej Góry: 6 zł, Cieplice, Staniszów, Jeżów Sudecki, Dziwiszów: 10 zł
Minimalna kwota przy zamówieniu na dowóz: 90 zł
Wywozy: 12:00 do 16:00