MENU I 150 zł/os
  • Tatar ze śledzia lub śledź w pieczonym ziemniaku na sałatce z pora
  • Barszcz czysty z uszkami
  • Smażony filet z karpia na terrinie z ziemniaka, kapusty i leśnych grzybów
  • Pierogi 4 szt. (2 szt. ruskie, 2 szt. z kapustą i grzybami)
  • Deser makowy z karmelizowanymi orzechami, frużeliną wiśniową i bitą śmietaną
  • Kompot z suszu


MENU II 190 zł/ os.

  • Rolada z łososia, szpinaku i chrzanowego twarożku
  • Zupa grzybowa z borowików
  • Filet z labraksa (okoń morski) z gnocchi w zielonym pesto z parmezanem i warzywami
  • Pierogi 4 szt. (2 szt. ruskie, 2 szt. z kapustą i grzybami)
  • Piernikowe tiramisu
  • Kompot z suszu

ZAMÓWIENIA
[email protected]
500 300 523
Drama Resto Bar
ul. Wojska Polskiego 32

CATERING WIGILIA

Ryby:
Filet z karpia bez ości 100 g – 12 zł
Filet z sandacza 100 g – 17 zł
Polędwica z dorsza 100 g – 16 zł
Rolada z pstrąga z grzybami 100 g – 15 zł

Zupy:
Barszcz wigilijny 250 ml z uszkami 4 szt. – 15 zł
Zupa grzybowa 250 ml – 12 zł

Dodatki:
Krokiet z kapustą i grzybami 1 szt. – 10 zł
Pasztecik z kapustą i grzybami 1 szt. – 7 zł
Pierogi z kapustą i grzybami 1 szt. – 3 zł
Kompot z suszu 1 l – 22 zł

Przekąski:
Karp w galarecie 100 g – 15 zł
Rolada z wędzonego łososia 100 g – 18 zł
Tatar z łososia 100 g – 30 zł
Tatar ze śledzia 100 g – 15 zł
Polędwica z dorsza w cieście francuskim z grzybami 100 g – 14 zł Łosoś w cieście francuskim ze szpinakiem 100 g – 16 zł
Ryba po grecku (dorsz) 100 g – 16 zł
Śledź w oleju 100 g – 10 zł
Śledź w śmietanie 100 g – 10 zł
Śledź w sosie porowym 100 g – 12 zł
Sałatka jarzynowa 100 g – 7 zł
Sałatka z buraków i pomarańczy w sosie piernikowym 100 g – 12 zł

ZAMÓWIENIA
[email protected]
500 300 523
Drama Resto Bar
ul. Wojska Polskiego 32

CATERING BOŻE NARODZENIE 2021

Przekąski:
Tatar wołowy 100 g – 30 zł
Tatar VEGE (z pieczonego bakłażana i pomidorów) 100 g – 25 zł
Schab w galarecie 100 g – 6 zł
Pasztet drobiowo – wieprzowy 100 g – 8 zł
Pasztet VEGE (z fasoli, ciecierzycy, warzyw) 100 g – 8 zł

Dania mięsne:
Rolada z indyka ze szparagami w sosie 100 g – 10 zł
Udko z gęsi confit w sosie z leśnych grzybów 100 g – 12 zł
Rolada z piersi gęsi faszerowana suszonymi śliwkami 100 g – 12 zł
Królik w sosie własnym 100 g – 10 zł
Kaczka pieczona z jabłkiem w sosie 100 g – 9 zł
Roladki z kurczaka w boczku 100 g – 8 zł
Roladka śląska wołowa 100 g – 15 zł

Dodatki:
Ziemniaki 100 g – 5 zł
Kluski śląskie 100 g – 6 zł
Surówka 100 g – 7 zł

 

ZAMÓWIENIA
[email protected]
500 300 523
Drama Resto Bar
ul. Wojska Polskiego 32